Ο ΚΑΛΑΘΟΠΟΙΟΣ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤΟ

Στον κάποτε αθώο κόσμο της Ετέρνα, ένας άντρας χωρίς μνήμες το παρελθόντος διδάσκεται την τέχνη της καλαθοπλεκτικής ενώ αρχίζει να ψάχνει για την χαμένη του ταυτότητα.  Στο ταξίδι του συναντάει την Κατερίνα, ένα αιχμάλωτο γήινο κορίτσι, την τελευταία κάτοχο του χαμένου φλάουτου Ιρκάνα, ένα αντικείμενο του οποίου η μουσική έφερνε την αρμονία στον κόσμο του για έξι χιλιάδες χρόνια.  Ένας δεσμός αναπτύσσεται μεταξύ τους αλλά το καθήκον τους οδηγεί σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

ΛΥΚΟΦΩΣ ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

Δύο παράλληλα ταξίδια, ένας προορισμός, ένας σκοπός.  Ο πρώην βασιλιάς της κατεστραμμένης πόλης της Αλκυονίδας ξεκινάει για τον μακρινό βορρά, για ν’ αναζητήσει τον μοναδικό άντρα στην Ετέρνα που θα μπορούσε να του διδάξει την ξεχασμένη τέχνη του πολέμου.  Η πριγκίπισσα ενός ανατολικού βασιλείου, κυνηγημένη από τον εχθρό, φεύγει με την κορούλα της για τον βορρά, με τον ίδιο στόχο.  Στην διαδρομή τους αναζητούν υποστηρικτές που μπορούν να συλλάβουν το όραμα της δημιουργίας ενός στρατού πολεμιστών για να διώξουν τον εχθρό που έχει εισβάλλει στον κόσμο τους.

ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ

ΒΙΒΛΙΟ ΤΡΙΤΟ

Πίσω στο σπίτι της, η Κατερίνα ξεκινάει την αναζήτηση του φλάουτου Ιρκάνα, που έχει πέσει σε λάθος χέρια με θανατηφόρα αποτελέσματα. Η υγεία της καταρρέει σε σημείο που κινδυνεύει να χάσει την ζωή της και είναι αναγκασμένη να πάρει μια πολύ οδυνηρή απόφαση. Χρόνια αργότερα, το φλάουτο βρίσκει τον δρόμο του στα χέρια ενός νεαρού ορφανού κοριτσιού, που δεν γνωρίζει ότι είναι προορισμένη να εκπληρώσει την προφητεία ενός αλλότριου κόσμου.